maanantai 24. huhtikuuta 2017

JunnuCup2 Nummela

Lauantaina Nummelanharjun Koululla 215 innokasta kilpailijaa otteli JunnuCup/StarttiCup -kilpailuissa. Tapahtuman tarkoituksena on koota yhteen vähän kilpailleet judokat ja tarjota näin kaikille turvallinen ja miellyttävä mahdollisuus tutustua judoon kamppailun ja kilpailemisen kautta. Jokainen joka tuli paikalle oli siis voittaja ja ansaitsee isot onnittelut.
NuJu’laisita mukaan oli lähtenyt yhteensä 24 judokaa. Erityisen ilahduttavaa oli nähdä peruskurssilaisten rohkea mukanaolo. Lisäksi aikuiset toivat oman värinsä tapahtumaan. Kilpailupäivä sujui neljällä tatamilla aikataulussa ja ilman kommelluksia. Jokaisella näytti olevan hauskaa ja kamppaileminen maistui – välillä kitkerältä, mutta yleensä niin makealta!
Kilpailuiden yhteydessä tuomarikokelaat suorittivat lisenssinsä. NuJu’laisia uusia tuomareita ovat nyt: Pasi Parviainen ja Mari Keränen. Kilpailuiden vastaavana tuomarina toimi Nummelalainen Hannu Juselius, apunaan NuJu’laiset Esko Hyvärinen ja Matias Sala. Matias ja Hannu toimivat tuomareina myös Aluemestaruuskilpailuissa. Jokaisen tuomarin panos oli erinomaisen tärkeä koko kisatapahtuman onnistumiselle.
Itse kilpailuissa NuJu’laiset saavuttivat 18 mitalia. Sarjavoittoihin ylsivät: Leevi JÄRVINIITTY, Feliks HEINILUOMA, Sanni KARJALAINEN, Anton KETTUNEN ja Ville NORDLING. NuJu’laisten joukkue kokonaisuudessaan:
Jesse AUNA (2), Feliks HEINILUOMA (1), Nella ISOPOUSSU (2), Reetta JÄRVINEN (2), Juho JÄRVINIITTY (2), Leevi JÄRVINIITTY (1), Sanni KARJALAINEN (1), Viivi KERNEN (2), Emmi KERÄNEN (2), Anton KETTUNEN (1), Aku KOUKKUNEN (2), Nella KOUKKUNEN, Gunnar LÄHTEINEN, Aleksi MARNO, Eetu MULTALA (3), Inkeri MÄKINEN (3), Ville NORDLING (1), Iivari POIKSELKÄ, Kaarlo RAUTPALO, Toivo RAUTPALO (3), Oskari ROMS, Leevi SALO (3), Sara SIEKKINEN (2) ja Jaro TAIVAINEN.
Kilpailuiden menestynein joukkue oli yhdellätoista kultamitalilla Magas, toisena Chikara kuudella – ennen Nummelan Judoa. Kilpailuihin osallistui urheilijoita yhteensä 30 eri judoseurasta. Tapahtumaa voidaan pitää kokonaisuutena erittäin onnistuneena ja Nummelanharjun Koulua tapahtumaan hyvin sopivana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.