perjantai 16. kesäkuuta 2017

Uusi harjoitustila Nummelaan ja Karkkilaan

Jäseniä, sekä heidän vanhempiaan kokoontui keskiviikkona tutustumaan uuteen Nummelaan perustettavaan Kamppailukeskukseen, osoitteessa Juurakkotie 6, eli lähes vastapäätä nykyistä Dojoa. Katselmuksen aikana halliyhtiötä hallinnoivat esittäytyivät ja vastasivat sekä rahoitukseen, rakentamiseen että useisiin käytännön asioihin liittyviin kysymyksiin. Halli on vanha, mutta se tullaan rakentamaan monilta osin uutta käyttötarkoitusta varten uusiksi. Nykyaikainen lämmitys sekä ilmanvaihto varmistavat myös viihtyisän toimintaympäristön meille kaikille. Uusi Kamppailukeskus tulee antamaan mahdollisuuden edelleen omaan harjoittelutilaan, johon rakennettaisiin nykyistä vieläkin isompi joustotatami. Vain seuramme käyttöön tarkoitettua tilaa on lähinnä tatamialueen ympärillä. Pukuhuone, sauna sekä kokous, kahvio ja keittiö tilat, ovat yhteiskäytössä muiden kamppailuharrastajien sekä kaikkien muiden hallinkäyttäjien kanssa. Tämä antaa mahdollisuuksia yhteistyöhön, mutta samalla uusia järjestelyitä ainakin pukuhuoneiden käyttöön. Remontti on käynnissä, silti omaan harjoittelualueeseemme voimme vielä vaikuttaa. Nyt jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua – tule mukaan suunnittelemaan omaa tilaamme ja tekemään siitä yhdessä oma Judosalimme!

Myös Karkkilassa tulemme kesän aikana siirtymään uusiin tiloihin. Karkkilan kaupunki on osoittanut uudet tilat Högforsin Liikuntasalista. Tätäkin voidaan kutsua kamppailukeskukseksi – viereen tulee sekä painimatto että nyrkkeilykehä.

Molemmilla muutoksilla on vaikutusta kustannuksiimme. Nummelassa selvästi ja Karkkilassa vain vähän. Tästä syystä hallitus esitti keskiviikkona kokoontuneelle jäsenkokoukselle maksujen jakamista. Tulevana kautena kaikille jäsenille on yhteinen jäsenmaksu, jolla katetaan lähinnä Judoliiton maksut ja vakuutus sekä graduointeihin ja ohjaustyöhön liittyvät kustannukset. Muut kustannukset, joista vuokrat ovat selvästi merkittävin – on jaettu erikseen Nummelassa ja Karkkilassa harjoittelevien kesken. Maksut on edelleen jaettu kerran viikossa harjoittelevien – ja muiden kesken. Perhealennukset säilyvät jatkossakin. Moniportaisen järjestelmän tarkoituksena on pitää kustannukset mahdollisimman alhaisina ja kohdentaa niittä enemmän palveluita käyttäviin ryhmiin. Hinnasto on luettavissa: http://www.nummelanjudo.fi/hinnasto Kokonaisuudessaan korotukset pystyttiin pitämään hyvinkin maltillisina. Hallitus uskoo uusien tilojen tuovan parannusta jäsenten viihtyvyyteen ja tätä kautta mahdollisuuden harrastaa lajia siistimmissä ja toimivimmissa sekä avarammissa tiloissa. Hyvällä kulukuurilla pidämme edelleenkin lajin pariin tulemisen sekä sen harrastamisen edullisena.

Tänään loppuu toinen kesän leireistämme. Kesän avoimet harjoitusajat jatkuvat ja ovat nähtävissä seuran nettisivuilta. Pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla ja tiedottamaan muutoksista. 30.6. Vihdin PuuhaPark on varattu judokoille. Tule mukaan, vaikka koko perheen voimin. Ilmoittautuminen nettisivuillamme. Golfarit voivat samana päivänä haastaa pj’n valitsemassaan pelimuodossa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.